Perruqueria
Perruqueria
A perruqueria Celest portem més de 20 anys cuidant del teu cabell. Amb productes de primera qualitat i adaptant-nos a les noves tendències.
Serveis d'estètica
Serveis d'estètica
A Celest eliminem suaument el pèl corporal mitjançant el mètode més adequat per tu. Oferim depilació amb cera o la fotodepilació amb el sistema Tahe Laser System.
Especialistes en núvies
Especialistes en núvies
A Celest som experts en aconseguir que en aquest dia tant especial et vegis més radiant que mai. Vine i gaudeix els nostres packs especials per a núvies.
El nostre espai
El nostre espai
El centre Celest disposa d'uns espais pensats per cada tipus de servei. Les nostres instal·lacions renovades et faran sentir relaxada, còmode i gaudir d'una experiència única.

NÚVIES

Al centre Celest volem estar al servei de la núvia en el seu dia més important, sabem que cada dona és única i per això t’assessorem i t’ajudem a escollir el pentinat més acord a la teva fisonomia i vestit per tal que en aquest dia el teu cabell reflecteixi la teva personalitat i ressalti la teva bellesa.

Celest realitzem les proves de pentinat i maquillatge que siguin necessàries per tal estiguis totalment segura i convençuda de la imatge que lluiràs al dia del casament.

  • Pentinat de núvia
  • Maquillatge de núvia
  • Manicura
  • Packs núvies (inclouen prova + pentinat + maquillatge)

Algunes de les nostres núvies i invitades.